FÖLDIMOGYORÓS-KAKAÓS ZABKÁSA 20% NÖVÉNYI FEHÉRJÉVEL Pörkölt földimogyoró és kakaó krémes keveréke, egy csomó szuperélelmiszerrel, amik segítenek abban, hogy evés közben...
A hajdinapehely jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedőknél. A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe,...
NATURA PEHELYKEVERÉK 4 GABONÁBÓL Az otthoni müzlikeverék gyártásához általában szükséges gabonaféleségeket tartalmazza. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
GYORS. TÁPLÁLÓ. ŐRÜLTEN FINOM Mogyorós csoki feeling reggelire: tiszta kakaóporral, törökmogyoróval és datolyával, cukor nélkül. Elképesztő, hogy a természet mire képes. Ha a...
AZ OLASZOK MANDULÁS HABCSÓKJA INSPIRÁLTA ZABKÁSA- NÖVÉNYI PROTEINNEL! Ciao Amaretti, Ciao Proteinkása! Az olasz életérzést most egy krémesen lágy, földi mandulás zabkásába...
Zabpehely ökológiai gazdálkodásból. A zab termesztése folyamán fokozottan figyelnek arra, hogy a termesztés és a feldolgozás alatt végig kerüljék a szennyeződést más...
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges...
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
NATURA ZABPEHELY A zab értékes biológiai összetételü gabonaféle.Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét...
A zabpehely az egyik legkiválóbb szénhidrátforrás, gazdag rostokban, ásványi anyagokban, valamint fehérjékben. Fűtőhatása miatt előszeretettel fogyaszthatjuk télen is. A Biopont...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...