A Pödör vörösborecet tipikus, intenzív ízét a minőségi vörösbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt...
A Pödör prémium Almaecet tipikus, intenzív gyümölcs ízét a minőségi bio alma, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban...
A Pödör vörösborecet tipikus, intenzív ízét a minőségi vörösbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt...
A Pödör prémium Almaecet tipikus, intenzív gyümölcs ízét a minőségi bio alma, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban...
A Pödör Fehérborecet tipikus, intenzív ízét a minőségi fehérbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt ecet....
A Pödör prémium, hidegen sajtolt dióolaj jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül. A dióolaj...
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye. Olaja különösen értékes a benne lévő „jó” zsírok miatt. A szép világossárga színű szezámmagolaj megőrzi a szezám növény...
Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek...
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye. Olaja különösen értékes a benne lévő „jó” zsírok miatt. A szép világossárga színű szezámmagolaj megőrzi a szezám növény...
Pödör lenmagolaj szűretlen, napsárga színű, amely csakis kellemes, sajátos, jóleső aromával rendelkezik és az egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszó vitaminok,...
A stájer tökmagolajat ízlelve az ember szinte azt érzi, hogy Ausztria legdélibb tartományában élvezi a vakációt. Persze ez az olaj ennél többet is tud! Nemcsak saláták, rántották...
A Pödör szezámmag olaja szigorúan ellenőrzött prémium (válogatott és tisztított) fehér szezám magból készül, szigorúan hidegen és frissen sajtolva, így megőrízve a növény...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...