A Pödör prémium, hidegen sajtolt dióolaj jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül. A dióolaj...
A vörösborecetet gyakran emlegetik úgy, mint a „bor lelke”. Van ebben igazság, mivel – legalábbis a Pödörnél – kizárólag válogatott vörös borok esszenciája kerül gondos...
A Pödör szezámmag olaja szigorúan ellenőrzött prémium (válogatott és tisztított) fehér szezám magból készül, szigorúan hidegen és frissen sajtolva, így megőrízve a növény...
A ragyogó aranyszínű máriatövis olajban rengeteg értékes tápanyag van. Gyógyhatását már az ókorban is nagyra tartották. A máriatövis magjából sajtolt máriatövis olaj máig...
A Pödör Fehérborecet tipikus, intenzív ízét a minőségi fehérbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt ecet....
A Pödör prémium, hidegen sajtolt dióolaj jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül. A dióolaj...
A stájer tökmagolajat ízlelve az ember szinte azt érzi, hogy Ausztria legdélibb tartományában élvezi a vakációt. Persze ez az olaj ennél többet is tud! Nemcsak saláták, rántották...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...
Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek...
Pödör lenmagolaj szűretlen, napsárga színű, amely csakis kellemes, sajátos, jóleső aromával rendelkezik és az egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszó vitaminok,...
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye. Olaja különösen értékes a benne lévő „jó” zsírok miatt. A szép világossárga színű szezámmagolaj megőrzi a szezám növény...
Számos okot tudunk felsorolni, amiért a Pödör alma gyümölcsecetét napi rendszerességgel kell használni. Az egyik ok, hogy alma gyümölcsecetünket fahordókban érleljük. A másik, hogy...
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye. Olaja különösen értékes a benne lévő „jó” zsírok miatt. A szép világossárga színű szezámmagolaj megőrzi a szezám növény...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...