A törökmogyoró sok vitamit, ásványi anyagot tartalmaz. Például kálcium, réz, mangán, magnézium, cink, szelén, valamint kálium. Felhasználhatjuk süteményekbe, keverhetjük más...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. Népi hagyományok szerint, a mandula fogyasztása, csökkenti a rossz koleszterint Gazdag vitaminokban, rostokban és ásványi sókban, melyek...
A mandula a földimogyoró és a kesudió mellett a legnépszerűbb dióféle. Kíváló nasinak, de sütőben 160-170 fokon pörkölheted is ízlésednek megfelelően. Ha tökéletes...
Összetevők: hántolt tökmag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen...
Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt fontos, illetve édes és sós ételekhez is...
Kesudió - a természet ajándéka, amelynek krémes és gazdag ízvilága garantáltan elvarázsol! Ropogós héjában rejtőző finomság tökéletes kombinációja a természetes tápláléknak...
A paradió avagy brazil dió kiváló szelén forrás, amely ásványi anyag fontos az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Mennyi brazil diót érdemes enni, hogy a...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...
A Valentine’s Mogyoróvaj Gourmet 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...