A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is...
A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális testsúly beállítását és...
A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj. Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén értékes...
A Valentine’s Classic Mogyoróvaj 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM...
A Valentine’s Classic Mogyoróvaj 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
A kesudió töret egy rendkívül tápláló és sokoldalúan felhasználható termék, amely gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, fehérjében és számos létfontosságú ásványi...