A hántolt napraforgómag B-vitaminban, vasban, kalciumban, foszforban, magnéziumban gazdag, emellett cink-és réztartalma is kiemelkedő200 g-os napraforgómag; Naturfood termék a magok...
Erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést. A mandulát és a csokoládét mintha egymásnak teremtették volna; és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket...
Naturfood Mandulabél 100 g A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot...
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort...
A Naturfood Blansírozott mandulabél magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. A mandula kiváló B1-, B2- és B6-...
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort...