Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-,...
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy...
Összetevők: bio héjnélküli tökmag. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Egészséges olajos mag, magas esszenciális olaj tartalommal. Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett,...
Naturfood Szezámmag 200 g .A szezámmag a magok királya. Nem azért, mert a legnagyobb, hanem azért, mert a leggazdagabb bizonyos ásványi anyagokban. Kalciumban például súlyarányosan...
A paradió a kemény, frissen még szőrös, majd ráncos és rücskös barna héja alatt található fehér, édeskés dióra és mandulára emlékeztető ízű magbél. A paradió magbele...
A quinoa az egyik legjobb növényi fehérjeforrás, ráadásul kiemelkedően magas is a fehérje-tartalma - jóval több, mint a rizsé vagy a búzáé. Található benne C-, E- és B-vitamin,...
Összetevők: quinoa A terméket elsősorban változatos köretként ajánljuk felhasználni. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a...