A szódabikarbóna ősidők óta jelenlévő alapanyag a háztartásokban, részben a pH-semlegesítő hatásának köszönhetően. Használatával például szép, egyenletes süteménytésztát...
Lekvár vagy dzsem készítésénél alapvető hozzávaló. Ezen kívül hasznos tulajdonsága, hogy megakadályozza a gyümölcsök oxidáció okozta barnulását. Ausztriában gyártott termék,...
A Nature Cookta Kókuszliszt egy olyan egészséges termék, mely számos pozitív tulajdonságának köszönhetően beépíthető akármelyik diétába, mint például a paleolit étrendbe vagy...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Természetes méregtelenítő hatású, magas rosttartalmú élelmiszer, mely segít helyre állítani és megtartani a szervezet egészséges működését, segít az emésztőrendszer...
A Nature Cookta Szőlőmag finom őrleményben rengeteg antioxidáns, polifenol található, átlagos polifenol tartalma 2500 mg/100 g. A polifenolok antioxidáns hatású összetevői segítenek...
A 10-12%-os kakaóvaj tartalmú NATURE COOKTA HOLLAND KAKAÓ egy különlegesen jó minőségű termék, mely kitűnő ízű és aromájú, mélybarna színű holland kakaópor. Felhasználása...
NATURE COOKTA CITROMSAV: Összetételét tekintve garantáltan nátrium-glutamát mentes, és anhidrát, vagyis teljes mértékben vízmentes. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy a...
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a...
A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
NATURE COOKTA SZÓDABIKARBÓNA: A sütőpor egy háziasszony számára sem ismeretlen, azt azonban kevesen tudják, hogy fő alkotó elemét, a szódabikarbónát milyen régóta, és mennyi...
Konyhai felhasználása egészen a levesektől a desszertekig terjed, ételeink laktatóbbá válnak a gazdag rosttartalmú útifű maghéjnak köszönhetően. Az akár fehérliszt helyett is...