A mandulaliszt felhasználási formáinak csak a képzelet szabhat határt. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességének köszönhetően sűríthetjük is vele ételeinket. Mivel a mandula...
Gluténmentes üzemben csomagolva! A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják,...
Naturbit kukorica keményítő gluténmentes termék. Felhasználható ételek sűrítésére, valamint tészták készítésére. A meleg vízben pépessé duzzasztott keményítő szemcsékből...
Az egynyári bolhamag útifű nevű növény maghéjának őrleménye jelentős mértékben hozzájárul az emésztési folyamatok gyorsításához, segít megszabadulni a salakanyagoktól,...
Gluténmentes bambuszrost. per 100 g kj 766 kJ kcal 192 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g szénhidrát 0,1 g ebből cukrok 0,1 g rost 94,9 g fehérje 0,1 g só 0,2 g
Természetesen gluténmentes lisztkeverék, nem tartalmaz gabonát, tejet, szóját, tojást. Finom fehér kenyér süthető belőle gépben vagy hagyományos sütőben, felhasználható...
A Naturbit rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe. A...
A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják, felhasználható mártások vagy...