A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják, felhasználható mártások vagy...
A mandulaliszt felhasználási formáinak csak a képzelet szabhat határt. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességének köszönhetően sűríthetjük is vele ételeinket. Mivel a mandula...
Gluténmentes bambuszrost. per 100 g kj 766 kJ kcal 192 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g szénhidrát 0,1 g ebből cukrok 0,1 g rost 94,9 g fehérje 0,1 g só 0,2 g
Összetevők: zabpehelyliszt (100%) Sokszor felmerül a kérdés, hogy a zab gluténmentes-e. Igen a zab alapvetően gluténmentes, de ha nem kellő gondossággal kezelik (takarítják, dolgozzák...