A mandulafa eredetileg Ázsiából származik, és fehér és rózsaszín virágairól ismert. Különbséget teszünk keserű és édes mandula között: Míg a keserű mandula nem alkalmas nyers...
A levendulát intenzív illata jellemzi, ezért leginkább illatanyagok kinyerésére termesztik. A fiatal, friss leveleket főleg a konyhában használják. Ezeket pörkölt vagy saláta...
Az eper mellett a málna a legfinomabb és legízletesebb kerti gyümölcs vidékünkön. Ősidők óta gyógynövényként ismerték. A C -vitamin, kálium és gyümölcssav tartalma állítólag...
A MONIN FruchtPüree-mix Red Fruits eper, málna és áfonya kiegyensúlyozott keveréke, enyhe, fanyar-édes gyümölcsízű. A gyümölcs eredetiségét különösen a gyümölcspüré...
A MONIN szirupos barack visszaadja a gyümölcs édes és enyhe ízét. Tapasztalja meg Ön is, milyen egyszerűen lehet koktélokat vagy desszerteket gyümölcsös, nyárias jegyekkel feldobni...
A karamell finom ízét és színét a cukor melegítése és olvasztása hozza létre. A konyhában a karamellt főként édességek, például pörkölt mandula, desszertek és péksütemények...
Az eper a tavasz első gyümölcse, és mindenki nagyon várja a tél végén a finoman édes bogyós ízt. Érett, szedett gyümölcsöket használnak a MONIN FruchtPüree-mix Eperhez, amelyek a...