A rózsák olyan vonzerővel vonzzák az emberi érzékszerveket, mint más növények: illata lenyűgöző, a virágok pedig elvarázsolják alakjukat és színüket. A rózsa aromáját egyre...
Eredete A Vanília Orchideából származó kiváló, tiszta, gyengéd íz sikerét főként a sütőipar és a cukrászipar aratja le - sokak örömére. A Monin cukormentes Vanília szirup egyike...
A lime egy zöld citrusfélék, amely sokféleképpen felhasználható a konyhában és az italvilágban egyaránt. A lime-ot fanyar, fűszeres íz jellemzi. Sok klasszikus koktél a lime ízén...
A MONIN FruchtPüree-mix Red Fruits eper, málna és áfonya kiegyensúlyozott keveréke, enyhe, fanyar-édes gyümölcsízű. A gyümölcs eredetiségét különösen a gyümölcspüré...
Az eper mellett a málna a legfinomabb és legízletesebb kerti gyümölcs vidékünkön. Ősidők óta gyógynövényként ismerték. A C -vitamin, kálium és gyümölcssav tartalma állítólag...
Az őszibarack eredetileg Kínából származik, de több mint ezer éve a Földközi-tenger térségében honosították meg. A gömb alakú csonthéjas gyümölcs sárgás-vöröses színű, a...
A mogyoró klasszikus, amely mindig is nagy népszerűségnek örvendett mindenhol, és ma is az egyik legnépszerűbb dió. A mogyoró aromája és íze számos felhasználásra ideális,...
A karamell finom ízét és színét a cukor melegítése és olvasztása hozza létre. A konyhában a karamellt főként édességek, például pörkölt mandula, desszertek és péksütemények...