A MONIN szirupos barack visszaadja a gyümölcs édes és enyhe ízét. Tapasztalja meg Ön is, milyen egyszerűen lehet koktélokat vagy desszerteket gyümölcsös, nyárias jegyekkel feldobni...
A lime egy zöld citrusfélék, amely sokféleképpen felhasználható a konyhában és az italvilágban egyaránt. A lime-ot fanyar, fűszeres íz jellemzi. Sok klasszikus koktél a lime ízén...
A kókusz egy trópusi pálmagyümölcs, amelynek húsát és tejét számos ételben és italban felhasználják. A kókusz aromája és íze tökéletesen harmonizál az édes, keserű és sós...
A rózsák olyan vonzerővel vonzzák az emberi érzékszerveket, mint más növények: illata lenyűgöző, a virágok pedig elvarázsolják alakjukat és színüket. A rózsa aromáját egyre...
A mandulafa eredetileg Ázsiából származik, és fehér és rózsaszín virágairól ismert. Különbséget teszünk keserű és édes mandula között: Míg a keserű mandula nem alkalmas nyers...
Az eper mellett a málna a legfinomabb és legízletesebb kerti gyümölcs vidékünkön. Ősidők óta gyógynövényként ismerték. A C -vitamin, kálium és gyümölcssav tartalma állítólag...