Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel.
Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel.
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása.
Chia vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel.
Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása.