Ciroklisztből készült gluténmentes szélesmetélt száraztészta kölesliszttel. A cirok egy a fűfélék családjába tartozó afrikai eredetű gabonanövény, ami megfelelő tápértékkel...
A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex. Összesen 55 koncentrált hatóanyaggal, melyből 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19...
Termékünk 8 féle célzott és szinergista összetevőt koncentrál a hormonális szabályozáshoz, a normál termékenység és szaporodás fenntartásához. A por formájú komplex, finom...
A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered...
Felhasználás: a vajat a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk szaggatjuk, majd 160 fokon készre sütjük....
Igen gazdag élelmi rostokban, fehérjében és vasban, valamint antioxidánsokban, melyek közül kiemelkedő E-vitamintartalma. Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza...
Csak keverjük össze a bio kenyér elkészítéséhez. Összetevők: Kókuszliszt*, mandulaliszt*, psyllium*, őrölt barna len*, por keményítő* (kukoricakeményítő*, savanyító:...
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. Keverjen össze 100 g terméket 220 ml vízzel és 15 ml olajjal. Összedagasztjuk és kb 10 percig pihentetjük. A tésztát kinyújtjuk a kívánt formára,...
A gluténmentes konyha kialakításakor sok alapvető, gluténmentes alapanyagra szükségünk van az egyik a kukoricaliszt. Kenyérvarázs kukoricaliszt gluténmentes, ezért a lisztérzékenyek...
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. Csokis brownie Összetevők: Kókuszvirág cukor,...
Csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékáltalános konyhai használatra, világos típusú termékek készítéséhez Élelmi rostban gazdag. Fehérje forrás. A búzakorparost...
A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának (al-fal-fa) nevezték el, és mára már széles körben fogyasztják...