Az erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb.
Ezek...
Naturmind aszkorbinsav 500 g A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
Befőttesüveges finomságok: A Klarstein Abbey 40 befőzőautomata a mi sztárunk a házi lekvárok, valamint a saját gyümölcs- és zöldségalkotások tartósításában.Ma főzünk,...
Befőttesüveges finomságok: a Klarstein Abbey 60 befőzőautomata a mi sztárunk a házi lekvárok, valamint a saját gyümölcs- és zöldségalkotások tartósításában.Ma főzünk,...
Finomságok befőttesüvegből: a Klarstein Abbey 25 befőző automata a mi sztárunk, ha házi lekvárok és saját gyümölcs- és zöldségkreációk tartósításáról van szó.Ma főzünk,...
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),...
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),...
Ételmintás üveg 250 ml, ételminta tárolásához. Mosogatógépben mosható.
A 250 ml űrtartalmú vegyes színű üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen...
Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk....
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),...
Befőzési fólia, 50 db, 17x17 cm, MAZZINI Speciális BOPP fólia, amely hőre lágyul, viszont vízzel érintkezve nem. - zárási képessége 100 °C fok körül a legjobb - előre darabolt...