️ Figyelem – GLS csomagautomatába NEM szállítjuk!Ezt a terméket partnerünk nem tudja csomagautomatába kézbesíteni.Kérjük, válaszd a házhoz szállítást, így a csomag általában...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
Finomságok befőttesüvegből: a Klarstein Abbey 25 befőző automata a mi sztárunk, ha házi lekvárok és saját gyümölcs- és zöldségkreációk tartósításáról van szó.Ma főzünk,...
Befőttesüveges finomságok: a Klarstein Abbey 60 befőzőautomata a mi sztárunk a házi lekvárok, valamint a saját gyümölcs- és zöldségalkotások tartósításában.Ma főzünk,...
Befőttesüveges finomságok: A Klarstein Abbey 40 befőzőautomata a mi sztárunk a házi lekvárok, valamint a saját gyümölcs- és zöldségalkotások tartósításában.Ma főzünk,...
A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
Irodai címkézéshez, feliratozáshoz, termékek dekoratív jelöléséhez a legideálisabb etikett! Ez a visszaszedhető körcímke ideális házi készítésű finomságok, pl. lekváros,...
Könnyen használható. Tartós, rozsdamentes acélból készült. Bármilyen méretű kupakhoz jól illeszkedik. Veled is előfordult már, hogy a befőttesüveg kupakja úgy rászorult az...
Ételmintás üveg 250 ml, ételminta tárolásához. Mosogatógépben mosható. A 250 ml űrtartalmú vegyes színű üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...