"Ez az innovatív fűszermalom tökéletes módon egyesíti a két alapfűszert, a borsot és a sót. Egy pillanat alatt a kívánt módon fűszerezheti ételeit. Tökéletes utófűszerezésre. A...
A gyömbér édes-csípős ízt ad ételeinknek. A gyömbérrel ízesíthetjük és még finomabbá varázsolhatjuk a szárnyasokat, vadételeket és egyes édességeket, kompótokat és...
Páratlanul finom íz alig néhány hozzávalóból, 15 perc alatt: Végre itt a csirkés tortillához készült Quick&Easy fűszerkeverék, amely a 'mit főzzek ma' problémádat azonnal megoldja....
"A KOTÁNYI Tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors íze különböző, de egymást tökéletesen kiegészítve...
"Ez a fűszersó Scotch Bonnet-ból, chiliből és sóból áll. A Scott Bonnet chili kölcsönzi különleges csípősségét a keveréknek (csípősségi fok: >25000). A termék gluténtartalmú...
A Kotányi Szárnyas pác fűszerkeverék összetevőit úgy állítottuk össze, hogy olajjal és kevés citromlével elkeverve kiváló páclevet készíthessen belőle, amely a fehér húsokat...
Az oregánó illóolajokban gazdag, rendkívül aromás, kissé kesernyés ízű fűszernövény – a mediterrán konyha klasszikus fűszere. Összetevők: Oregánó morzsolt, szárított
A Kotányi Chili rendkívül népszerű fűszer kifinomultan füstös, kissé kesernyés és tüzesen csípős ízének köszönhetően – és persze azért is, mert számos fogáshoz remekül...
A bazsalikom a szegfűszeggel, borssal és a mentával a Földközi- tenger konyháinak elengedhetetlen kelléke. A Kotányi Bazsalikomot különös gondossággal szárították, megőrizve gazdag...
Aromás, borsos íz – tökéletes ízhatás az otthoni főzéshez. A Kotányi Petrezselyem főzés közben fokozatosan engedi ki az aromáját, és visszafogott, varázslatos ízt ad az...