Optimum White
Pálinkacefréhez, fehér és Rozé musthoz, borhoz kezelőanyag. A bor, cefre, must hosszú ideig megőrzi frissességét, illatát.
Borászati kezelőanyag...
Kénlap
A csomagban található kénlapok egy szeletje 1 HL-es hordó kénezésére elegendő.
Borászati kezelőanyag adatok
Borászati kénlap: 12 db (12 HL)
Kezelőanyag...
Citromsav 10 dkg.
Alkalmas a gyümölcsboroknak erjesztés előtti cukor és savtartalom beállítására. Használati leírását lásd 2. fényképen.
Borászati kezelőanyag...
Uvaferm Opti-Red
Színanyag Megőrző Vörös Borokhoz Uvaferm Opti-Red 30g. Alkalmas vörösborokhoz és kék szőlőből készített cefrékhez adagolva szín megtartáshoz. ...
Pektinbontó Enzim Lallzyme Hc 10g.
Alkalmas gyümölcsből készített cefrék feldolgozásához LALLZYME HC. Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó...
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g.
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Borászati kezelőanyag...
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g.
Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív...
Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű,...
Aktívszén
Borok, gyümölcslevek, párlatokhoz adagolható borászati kezelőanyag, mely segíti semlegesíteni a nem kívánt rossz szagot ízt és színt.
Borászati...
Nátrium-benzonát
Általánosan alkalmazott tartósítószer, elsősorban savanyúságok tartósításához. Szalicil helyett használható. Leírást lásd 2. fényképen.
Borászati...
Uvaferm CM
Intenzív illatú, fajtajelleges pálinkák kezelésére. Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz - vörös és fehérborerjesztésére Felhasználás leírást lásd a 2....