A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet. A sztívia természeténél fogva édes ízű...
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Készült:meggy, rebarbara,...
Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral...
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem...
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke...
Teheted sajtokra, pástétomokra, szendvicsbe, vagy grillhúsok, halak és zöldségek mellé. Összekeverheted forró főtt tésztával és egy finom ebédet rittyenthetsz pillanatok alatt...
KALDENEKER ALMA-HOMOKTÖVIS LEKVÁR FAHÉJJAL STEVIÁVAL: Kíméletes eljárással készült, így a gyümölcsök vitamin és ásványi anyag tartalmát sikerült megőrizni. Újfajta...