Kaldeneker rebarbarás meggylekvár 312 ml KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült....
Kaldeneker rebarbara meggy dzsem steviával 312 g Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába...
Kaldeneker paprikalekvár 310 g Teheted sajtokra, pástétomokra, szendvicsbe, vagy grillhúsok, halak és zöldségek mellé. Összekeverheted forró főtt tésztával és egy finom ebédet...
Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával...
Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készítettem illatos levendulavirággal ezt a magas gyümölcstartalmú dzsemet. A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket....
A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet. A sztívia természeténél fogva édes ízű...
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Készült:meggy, rebarbara,...
Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral...