Kóstolj bele a Kaldeneker dzsem természetes ízébe! Rebarbara és meggy találkozása, steviával édesítve, cukor nélkül! Intenzív gyümölcsíz, fűszeres csavarral – csak neked!
Kaldeneker rebarbara meggy dzsem steviával 312 g Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába...
Kóstolj bele a Kaldeneker dzsem természetes ízébe! Rebarbara és meggy találkozása, steviával édesítve, cukor nélkül! Intenzív gyümölcsíz, fűszeres csavarral – csak neked!
Kaldeneker levendulás eperdzsem steviával 312 ml KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas...
Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával...
Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készítettem illatos levendulavirággal ezt a magas gyümölcstartalmú dzsemet. A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és...
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket....
A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet. A sztívia természeténél fogva édes ízű...
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Készült:meggy, rebarbara,...
Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozórebarbaraszárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral...