A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. Növényi húspótló A vegetáriánusok körében nagyon...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát,...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát,...