A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy...
Dénes Natura csicseriborsós-currys fasírtpor. Ízletes, növényi alapú húspótló keverék. Zabpehellyel, teljes kiőrlésű gabonákkal és fűszerekkel. Gyors, egészséges fogásokhoz.
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. Növényi húspótló A vegetáriánusok körében nagyon...
Zsírszegény mandula ital természetes összetevőkből vitaminokkal mesterséges édesítők hozzáadása nélkül. Az enyhén pörkölt mediterrán mandulából, friss forrásvíz...
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát,...
Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy egy gyors gabonaköretet...