Őshazája Közép-, és Dél-Amerika. Előfordulása trópusi éghajlatú területeken, őserdőkben jellemző.
A világon termelt trópusi gyümölcsök körülbelül 20%át az ananász...
Az áfonya a hangafélék családjába tartozó cserjeféle. Őshonos Észak-Amerikában és Észak-Európában. Hazánkban a Zempléni-hegységben, a Mecsekben, valamint a Nyugat-Dunántúl...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez...
- XXL-es 8 literes extra nagy kapacitás, 2 db különálló 4 literes sütőkosárral - Két étel egyidejű elkészítéséhez - 2 külön szabályozható, független főzőzóna - 60 perces...
Péksüteményekben és édességekben használják, továbbá burgonyapüré, különféle raguk, kolbászok, valamint mediterrán, indiai és arab zöldség- és húsételek ízesítésére is...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez...
TermékleírásTermék információk A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Sri Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30...
Rövid leírás "A magas vérnyomás mint minden civilizációs ártalmakkal küszködő országban nálunk is népbetegségnek számít.Szerzőnk e kiadványban az általános tudnivalókon túl...
Méregtelenítés a ToxiClean segítségével! Kutatóink számára a ToxiClean széles spektrumú méregtelenítő kúra kifejlesztésekor fontos szempont volt, hogy az a Clean Inside programmal...
Az Étkezési élesztő inaktív élesztőt tartalmaz, amely nagyszerű ízt ad az egészséges ínyencségeknek. A sütéshez használt hagyományos élesztőtől elsősorban megjelenésében,...
A csirkemell saját levében ízletes ízzel és összetevőkkel rendelkezik felesleges adalékanyag nélkül. Magas a fehérje tartalmának és alacsony a zsírtartalmának köszönhetően nemcsak...
Egy gyümölcsös szűretlen almaecet, ami a legjobb alapanyagokból készült, érett, ízletes almából, természetes fermentáció útján. Az ülepedés természetes jelenség és nem...
Erős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek...