Tisztítókúrák és receptek az idegrendszer, az agy és az immunrendszer egészségéért Szerző: Anthony William Good Life Books, 2023 Fedezd fel, miért bíznak milliók a Gyógyító Médium...
Miért eszünk mindenféle vackot és miért nem tudjuk abbahagyni? Szerző: Chris van Tulleken Corvina Kiadó, 2024 Kevesen olvassák el az élelmiszerek csomagolásán az áru összetételét...
Turbózzuk fel az egészségünket; 90 tápanyagdús superfood; 250 tipp a felhasználáshoz Szerzők: Fiona Hunter, Caroline Bretherton HVG Kiadó, 2020 Valóban az áfonya tartalmazza a legtöbb...
400 könyen elkészíthető recept Szerző: Dana Carpender Kossuth Kiadó, 2015 A paleo étrend az utóbbi években vált igazán közkedveltté. Egyre többen követik az elveit, hogy egy...
Szerző: Lengyel József Alexandra Kiadó, 2020 Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden...
Minden, amit tudni érdemes a lepárlástól a kóstoláson át a koktélokig Szerző: Tristan Stephenson HVG Kiadó, 2022 Fedezzük fel a rum lebilincselő történetét, és merüljünk el...
Szerző: Fűszeres Eszter Kossuth Kiadó, 2016 Fűszeres Eszter – miközben számos jól használható hétköznapi és ünnepi fogás receptjét mutatja be nekünk – közben mesél a zsidó...
100 recept ünnepekre és hétköznapokra Szerző: Shannon Sarna Kossuth Kiadó, 2023 Az otthon íze minden ember, minden család, minden közösség és régió számára mást és mást jelent,...
Cookpad - A világ legnagyobb receptoldala Kossuth Kiadó, 2017 A Cookpad a világ legnagyobb receptoldala, a magyar oldalnak a Facebookon több mint félmillió követője van. A legjobb hely,...
Kávédíszítés nem csak baristáknak Szerző: Dhan Tamang HVG Kiadó, 2017 A világ egyik legjobb latte art művészének könnyen követhető, gazdagon illusztrált utasításai alapján több...
Szerző: Papp Katalin mesterszakács Kossuth Kiadó, 2012 „Ezúttal az ünnepi összejövetelek megszervezésében, az ételsorok összeállításában és a fogások elkészítésében...
Kis lépésekkel a nagy változások felé Szerzők: Martin és Philippa Faulks Kossuth Kiadó, 2013 A kötetben közreadott módszer a zen mesterek bölcsességét a legújabb kutatási...
Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2012 A szakácskönyvekben és az étlapokon gyakran találkozunk híres emberekről elnevezett ételekkel. Akár megálmodói voltak, akár a tiszteletükre...
A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és...
Rézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével ismerkedhetünk meg. A könyv...