Hogyan futott tévútra a fogyás tudománya? Szerző: Giles Yeo PhD Kossuth Kiadó, 2023 Egy cambridge-i elhízáskutató mindent megkérdőjelez, amit a kalóriákról és a kalóriák...
Hogyan kóstoljuk helyesen a whiskyt? Szerző: Eddie Ludlow HVG Kiadó, 2019 Miért mézízű néhány whisky? Hogyan készül a bourbon és a scotch? Milyen gabonából és hogyan párolják a...
120 különleges recept kerti grillpartikhoz Szerző: Rich Harris Kossuth Kiadó, 2017 Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei...
Szerző: Balázs Barbi Jaffa Kiadó, 2024 Semmiből valamit, alig valamiből szinte bármit - könnyen, vidáman, felhajtás nélkül! Ez a könyv voltaképpen egy nulladik szakácskönyv. Azokat...
Szerzők: Boros Szilvia, Antal Emese, Raposa László Bence SpringMed Kiadó, 2023 Több mint 1500 szócikk és számos élelmiszer tápanyagtáblázata található e könyvben. A szerzők minden...
Az italok és az italozás kultúrtörténete Szerző: Marton Szabolcs Design Kiadó Kft., 2014 Az italok és az italozás kalandos históriája Marton Szabolcs kultúrtörténész tollából...
Szerző: Prof. Balogh Sándor Oriold és Társai Kiadó, 2017 A növényi és húsalapú, mértékletes táplálkozási rendszertől, időszakosan vagy hosszabb időre tervezetten, sokan eltérnek....
Szerző: Kate Turner HVG Kiadó, 2020 Legyél zero waste bajnok! Tervezz, vásárolj és főzz pazarlásmentesen ezekkel az egyszerű, ötletes tippekkel! Használd fel az alapanyagokat az utolsó...
Szerző: Alexandra Jones Corvina Kiadó, 2022 A kor nem számít, hacsak nem sajt vagy. (Luis Bunuel) Ez a könyvecske mindenkinek szól, az alkalmi sajtfogyasztónak és az ínyencnek egyaránt,...
100 glutén- és tejmentes recept Szerzők: Egri Katalin, Horváth Judit HVG Kiadó, 2023 Mentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk...
Szerző: Lénárt Gitta Bioenergetic Kiadó, 2023 A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos...
Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig Szerzők: Király Ágnes, Horváth Judit HVG Kiadó, 2022 Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek...
Szerző: Gabriela Scolik és csapata Kossuth Kiadó, 2016 Tökéletes receptek grillezéshez, a szusikészítés trükkjei vagy éppen a megfelelő bor kiválasztása a vacsorához – ilyen és...
Szerző: Varga János L’Harmattan Kiadó, 2009 „Ezzel a receptkönyvvel nem csupán az a szándékom, hogy megismertessem az általam készített sütemények elkészítésének módját, hanem...