Természet Áldása kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Horváth Ilona szakácskönyv /bőrkötéses/ Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Nem véletlenül, hiszen élénksárga színe és különleges aromája...
A gyömbér támogatja a gyomorműködést, az emésztést és a bélműködést. Hozzájárul a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartásához, az émelygéses állapotok, gázképződés,...
Letisztult külsejének köszönhetően bármely gasztronómiai egység ideális terméke lehet. A kristálycukor extra finom szemcséinek köszönhetően azonnal oldódik kávékban, teákban....
A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez elegendő mennyiségben táplálkozással jutni nehéz. A stressz, sport, a helytelen táplálkozás vagy a várandósság is fokozhatja...
A kurkuma fűszer- és gyógynövény. A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Hatóanyagáról, az...
Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel! Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt. Készíts egyedi sütiket! Szeretsz a konyhában...
Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel! Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt. Készíts egyedi sütiket! Szeretsz a konyhában...
Biotech Crush Bar isteni finom protein csoki. Hozzáadott cukrot nem tartalmat. Szerelem első harapásra Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani...
A tonkabab (Dypterix odorata) a pillangósvirágúak családjába tartozó, hatalmas fán termő hosszúkás, fekete babfajta, amely Guyanából és Orinoco vidékéről származik. Egészen...
Kurkuma – indiai sáfrányA Curcuma longa fűszer- és gyógynövényként ismert leginkább a világban. Angol neve: turmeric, míg a magyar népies neve: kurkuma gyökér, indiai sáfrány....
A ?főzésnél minden „előadás” – premier! A jó ételhez nemcsak remek ízek kellenek. hanem lélek is. Szeressük, amit elkészítünk és akinek elkészítjük! Ne sajnáljunk néhány...