A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ez úton, tehát a mag finom, (például lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé. Ha csupán összetörik,...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
Az almás-fahéjas granola talán a legkedveltebb ízünk, ami nem is csoda, hiszen az alma és a fahéj szívet melengető, nagymamáink almás pitéjét idéző, klasszikus ízkombináció. Ez a...
100% instant. Elkészítése: tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű köleskását, majd engedje fel annyi forró vízzel vagy tejjel, hogy 1cm vastagon ellepje. 3 percig hagyja állni. Ízlés...
Könnyedén és gyorsan elkészíthető bio és gluténmentes köleskása. Bio és gluténmentes instant köleskása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok...
Kókuszos granolánk egy igazán izgalmas ízvilágot varázsol a reggeliző asztalodra! Ha a kókusz és a vanília szerinted is az egyik legsimogatóbb, kényeztetőbb párosítás, akkor ezt az...
Összetevők: bio tönkölybúza, bio virágméz, bio árpamaláta, tengeri só. Tápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1568kJ/370kcal, Zsír: 1,9g, ebből telített zsírsavak: 0,4g,...
A zabpehelyről Te is biztosan hallottál már, de utánanéztél bármikor, hogy miért is olyan népszerű? Most megtudhatod miért érdemes felírnod a bevásárlólistádra! A zabpehely az...
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagaihoz: búza-rozs-árpa-zab-lenmag és szezámpelyhet tartalmazó keverékhez, izlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott...