Mert a csokit (majdnem) mindenki szereti. A kakaós granola alaphoz 70%-os kakaótartalmú belga étcsokoládé cseppeket, bio kandírozott narancshéjat, és enyhén pirított, egész...
Legyen egész évben nyár! Ezzel a granolával mindig csempészhetsz egy kis nyarat a napjaidba: egész évben élvezheted a kedvenc nyári gyümölcseid ízét - meggy, eper, feketeribizli. A...
bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges...
A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ez úton, tehát a mag finom, (például lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé. Ha csupán összetörik,...
A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ez úton, tehát a mag finom, (például lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé. Ha csupán összetörik,...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
Az almás-fahéjas granola talán a legkedveltebb ízünk, ami nem is csoda, hiszen az alma és a fahéj szívet melengető, nagymamáink almás pitéjét idéző, klasszikus ízkombináció. Ez a...
100% instant. Elkészítése: tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű köleskását, majd engedje fel annyi forró vízzel vagy tejjel, hogy 1cm vastagon ellepje. 3 percig hagyja állni. Ízlés...
Könnyedén és gyorsan elkészíthető bio és gluténmentes köleskása. Bio és gluténmentes instant köleskása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok...
Kókuszos granolánk egy igazán izgalmas ízvilágot varázsol a reggeliző asztalodra! Ha a kókusz és a vanília szerinted is az egyik legsimogatóbb, kényeztetőbb párosítás, akkor ezt az...