Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
Vegán fasírtpor, mely nem tartalmaz szóját, sót, illetve hozzáadott cukrot. A kész fasírt fogyasztható főételként, főzelékek feltétjeként, de tehető salátába vagy szendvicsbe is.
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Új vegán fasírtpor csicseriborsó-curry ízesítéssel, enyhén pikáns, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, csupán vízzel történő elkeverés és rövid pihentetés után már...
Hozzáadott só és cukor nélkül, főként csicseriborsólisztből készült vegán, szójamentes fasírtpor, melyből tökéletes falafelgolyókat készíthetünk gyorsan és egyszerűen.
Fokhagymás ízesítésű, vegán fasírtpor, mely nem tartalmaz szóját, sót, illetve hozzáadott cukrot. A kész fasírt fogyasztható főételként, főzelékek feltétjeként, de tehető...
A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és a hagyományos konyha asztalának terítékén. A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és...
Új vegán fasírtpor csicseriborsó-curry ízesítéssel, enyhén pikáns, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, csupán vízzel történő elkeverés és rövid pihentetés után már...
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...
A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk!
Vegabond falafel fasírtpor – mostantól gluténmentes változatban! Készítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen fűszeres ételét, a falafelt, aminek az alapja a...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...