Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát...
Vegabond falafel fasírtpor – mostantól gluténmentes változatban! Készítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen fűszeres ételét, a falafelt, aminek az alapja a...
Új, gluténmentes receptúra! Készíts pillanatok alatt ízletes vega ebédet vagy vacsorát a Vegabond tökmagos fasírtporból! Tálalhatod különböző hüvelyesekkel vagy gabona köretekkel...
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük....
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy egy gyors gabonaköretet...