Könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor (lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt főbb alapanyagokból). Az ákos fasírt könnyen és gyorsan...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük....
Új, gluténmentes receptúra. Készíts pillanatok alatt ízletes vega ebédet vagy vacsorát a Vegabond tökmagos fasírtporból. Tálalhatod hüvelyesekkel, gabonaköretekkel vagy sült...
A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha...
A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem...
India csodás ízei a konyhádban! A garam masala az egyik legismertebb és legkedveltebb indiai fűszerkeverék, így ezzel a gluténmentes fasírtporral igazi autentikus ízvilágot...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...