Húsokhoz és indiai ételek ízesítéséhez Összetevők: paprika, fokhagyma, koriander, chili, római kömény, garam masala, gyömbér Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Fűszerész tarkabors-keverék fekete, fehér, zöld és rózsaborsból. Frissességet és gazdag ízvilágot hoz az ételekbe. Minden fogásban megszínesíti az ízélményt!
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti...
Ezt a különleges hal fűszerkeveréket használhatja grillezet és sült halak fűszerezéséhez is. A hozzávalókhoz keverve ízesítheti vele a rántott hal bundáját is. Próbálja ki, ha...
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...