A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Sütéshez, főzéshez, ételek édesítésére. Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80 %-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160 °C-ig nem veszíti el édes...
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Sütéshez, főzéshez, ételek édesítésére. Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80 %-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160 °C-ig nem veszíti el édes...
Az inzulintermelésre gyakorolt hatása rendkívül alacsony, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található...
Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat...