A termékek laktóz-, glutén- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból, a legjobb minőségű...
A termékek laktóz-, glutén- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból, a legjobb minőségű...
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Sütéshez, főzéshez, ételek édesítésére. Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80 %-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160 °C-ig nem veszíti el édes...
Az Eritritol egy természetes úton képződő édesítőszer, amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor felhasználásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez.
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Az inzulintermelésre gyakorolt hatása rendkívül alacsony, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található...