Összetevők: búzaliszt, margarin [finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei),...
A csokis süti ízű és textúrájú, tejmentes csokoládédarabbal megspékelt, 12 g növényi eredetű protein tartalmú fehérjeszeletünk egészséges, laktató és garantáltan el fog...
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal)...
TERMÉKLEÍRÁS: Eperlekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 260 kJ (62 Kcal) Zsír:...
TERMÉKLEÍRÁS: Áfonyalekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 273 kJ (65 Kcal)...
Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat...
Az Eritritol egy természetes úton képződő édesítőszer, amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor felhasználásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez.
Az Eritritol egy természetes úton képződő "édesítőszer", amelyet az élelmiszeripar is előállít a cukor fermentálásával. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os.
Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160°C-ig nem veszíti el édes ízét, és nincs utóíze. Nagy része gyorsan...