A mediterrán napfény ragyogása minden guruló daraszemben. Üvegszemű durumbúzából készült finomszemcsés gríz. Összetéveszthetetlen, különleges aranysárga színe főzésnél -...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Szárított és porított bio csalánleveleket adnak a tésztához, ami kissé keserűvé teszi. Ezért a csalános spirelli tészta tökéletes szószokkal, illetve vegán ételek készítéséhez...
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...