Don Francesco durum száraztészta könnyen emészthető, finom, kalória tartalma kisebb mint a hagyományos tésztáké, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz, rostokban gazdag. Termék...
Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz...
Teljes mértékben hazai alapanyagokból gyártott durum tésztánk a legmagasabb igényeknek megfelelő minőségű. Könnyedén elkészíthető, ízletes és kiválóan tartja a formáját....
Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely...
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 9 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely:...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Organikus durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4%...
Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nem szükséges előfőzni. Zöldségekkel és különböző szószokkal leöntve rétegezve rakjuk le. Sütési idő:...
A Csuta durum simaliszt a háztartásban általánosan felhasználható. A Csuta durum simaliszt különösen ajánljuk palacsintatészták, piskóták, tésztafélék készítéséhez. Könnyen...