A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
Szereti a tésztát és a viccet se veti meg? A mi kínálatunkban talál vicces és finom, pénisz alakú tésztát. Ez az egyedi tészta nem csak evés, de már a főzés közben is sűrűn...