Navigáció - szűrő
Betöltés...

Csíranövények, Csíramagok

Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Csíranövények, Csíramagok
A keresett kifejezés: Csíranövények, Csíramagok Keresési kifejezés törlése 
További 35 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 43 db hirdetés helyett 78 db hirdetés között böngészhet.
43 találat - 3. oldal / 3 oldal
340 Ft
A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle, de valóban remek élettani...
2024.11.03
580 Ft
Repce csíráztatásra (Brassica napus) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2024.10.27
910 Ft
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen...
2024.11.10
1.450 Ft
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A,B,C,D,E,G,K vitamint és vasat tartalmaz. Jellemzők...
2024.11.10
670 Ft
A mustárcsíra élettani hatása:,gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz,epe- és májbántalmakra,emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen,jó hatású isiásznál,...
2024.11.11
1.990 Ft
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer....
2024.10.24
930 Ft
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2024.11.01
880 Ft
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2024.10.26
2.450 Ft
Vöröskáposzta csíráztatásra (Brassica oleracea capitata rubra) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2024.10.26
810 Ft
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra...
2024.11.08
910 Ft
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen...
2024.11.21
700 Ft
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
2024.11.16
700 Ft
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor....
2024.11.02