Navigáció - szűrő
Betöltés...

Csíranövények, Csíramagok

Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Csíranövények, Csíramagok
A keresett kifejezés: Csíranövények, Csíramagok Keresési kifejezés törlése 
További 34 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 42 db hirdetés helyett 76 db hirdetés között böngészhet.
42 találat - 3. oldal / 3 oldal
700 Ft
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor....
2025.02.07
1.540 Ft
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A,B,C,D,E,G,K vitamint és vasat tartalmaz. Jellemzők...
2025.02.08
910 Ft
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12 óra...
2025.02.08
810 Ft
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra...
2025.02.06
590 Ft
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.02.06
580 Ft
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.02.06
700 Ft
A mustárcsíra élettani hatása:,gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz,epe- és májbántalmakra,emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen,jó hatású isiásznál,...
2025.02.05
1.480 Ft
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad...
2025.02.04
630 Ft
A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz. Jellemzők...
2025.02.09
580 Ft
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.02.10
950 Ft
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen...
2025.02.19
700 Ft
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
2025.02.14