Navigáció - szűrő
Betöltés...

Csíranövények, Csíramagok

Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Csíranövények, Csíramagok
A keresett kifejezés: Csíranövények, Csíramagok Keresési kifejezés törlése 
További 34 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 42 db hirdetés helyett 76 db hirdetés között böngészhet.
42 találat - 2. oldal / 3 oldal
910 Ft
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12 óra...
2025.01.26
2.040 Ft
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
2025.01.26
620 Ft
Repce csíráztatásra (Brassica napus) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2025.01.26
990 Ft
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.01.29
1.240 Ft
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
2025.01.26
780 Ft
Brokkoli csíráztatásra (Brassica rapa cymosa) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2025.01.26
920 Ft
A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai Természetes...
2025.01.29
870 Ft
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.02.02
1.330 Ft
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort,...
2025.02.02
350 Ft
A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle, de valóban remek élettani...
2025.02.02
570 Ft
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2025.01.28
1.480 Ft
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad...
2025.01.31
700 Ft
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor....
2025.01.31