Navigáció - szűrő
Betöltés...

Csíranövények, Csíramagok

Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Csíranövények, Csíramagok
A keresett kifejezés: Csíranövények, Csíramagok Keresési kifejezés törlése 
További 38 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 42 db hirdetés helyett 80 db hirdetés között böngészhet.
42 találat - 2. oldal / 3 oldal
699 Ft
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 4-7 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény.
2024.11.27
699 Ft
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 4-7 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény.
2024.11.23
369 Ft
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-4 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény.
2024.11.27
880 Ft
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2024.11.25
2.450 Ft
Vöröskáposzta csíráztatásra (Brassica oleracea capitata rubra) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2024.11.25
700 Ft
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás:...
2024.11.25
570 Ft
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne...
2024.11.29
1.990 Ft
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer....
2024.11.23
910 Ft
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12 óra...
2024.11.27
1.210 Ft
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
2024.11.27
2.040 Ft
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
2024.11.27
740 Ft
Brokkoli csíráztatásra (Brassica rapa cymosa) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2024.11.27
1.480 Ft
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad...
2024.12.02
580 Ft
Repce csíráztatásra (Brassica napus) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
2024.11.27
700 Ft
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor....
2024.12.02