A Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g kiváló csemege, amit feltétlen ki kell próbálni. A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Jótékony hatással van a lélekre, ez a...
Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g. Héja különösen puha, íze meglepően édes, ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók,...
A Bio Durumbúza csíráztatáshoz 80g, másnéven makaróni búza a mi búzánkkal azonos nemzetségbe tartozik, de egy másik faj. Karotinoid vegyületekben gazdag, antioxidáns forrás.A...
A Bio Fehér retek csíráztatáshoz 30g finom, pikáns íz jellemzi, amit szendvicsbe, levesbe, salátákba, főzelékekhez adhatunk. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló roboráló. A téli...
ABY BIO Szépség A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer....
Lila színű csíra, zöld levelekkel. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A vöröskáposzta csíra hatása: fekélygyógyító vegyület, U vitamint tartalmaz, táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást, jót tesz a csontoknak, fogaknak,...
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
A zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen...
Durum búza, másnéven makaróni búza a mi búzánkkal azonos nemzetségbe tartozik, de egy másik faj. Karotinoid vegyületekben gazdag, antioxidáns forrás.80 g. HU-ÖKO-02
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító,...