Általános tudnivalók:A termék tartalmazza a magokat és különleges táptalajt, a magok már el vannak ültetve.Lehetőleg tartsd a növényt fényes, meleg helyen és öntözd rendszeresen,...
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
A Bio Napraforgó csíráztatáshoz 90g kellemes ízű, jódtartalmú, vízhajtó hatású. Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen sok foszfort, kálciumot, rezet, fehérjét és...
Beta-karotin forrás. A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál brokkolimagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál pórémagot egy E szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20°C-os világos...
Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál retekmagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
ABY BIO Szépség A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer....
Lila színű csíra, zöld levelekkel. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...