Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Már...
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Jellemzők bio Igen
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Jellemzők bio Igen
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Jellemzők bio Igen
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Jellemzők bio Igen