Összetevők: ökológiai termesztett zöld tea levelek Ezt a könnyű és frissítő teát Kyoto-ban készítik el a szezon első nyájas fiatal leveléből, melyeket késő tavasszal ízének...
Japán ételkülönlegesség. Széles leveleit hajszálvékonyra metélik. Emlékeztet a hijikire, amelyet azonban szélesebbre vagdosnak. Mindkettőt párolhatjuk, süthetjük olajban, vagy...
A szezámolaj telítetlen zsírsavakban gazdag, melyek nélkülözhetetlen részei az egészséges táplálkozásnak. Ázsia és Közel-kelet legfontosabb olaja, rendkívül sokféle módon...
A pörkölt barna rizs gazdagítja ennek a 20 illatos genmaicha teatasak diós, felemelő aromáit, tele gyengéd, tápanyagban gazdag tealevelekkel, amelyek Kyoto és Kyushu zamatos teatermesztő...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez...
Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz.