Igazi teakülönlegesség Japánból, bio minőségben. Gőzölt és szárított majd gondosan érlelt és pirított tea-ágak píriott levelekkel összekeverve, gazdag ízvilágú...
Japán ételkülönlegesség. Széles leveleit hajszálvékonyra metélik. Emlékeztet a hijikire, amelyet azonban szélesebbre vagdosnak. Mindkettőt párolhatjuk, süthetjük olajban, vagy...
Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja, igen...
Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Már...
A Miso egy ízletes japán szója étel, amivel, egy gazdag, kielégítő levest főzhetünk. Ez a lágy ízű fehér miso leves hagyományos recept alapjánkészül. Fehér miso alap, tofuval és...