A cékla a beta vulagris növény fő gyökérrésze. A gyökér sötétvörös-lila színe az élelmiszereknek élénk színt ad. Gyakori a kelet-európai konyhákban. Add hozzá a bio céklaport...
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba Ázsia különböző meleg...
A chlorella vulgaris egy egysejtű kék-zöld alga, amely a szubtrópusi és trópusi vizekben tenyészik. A chlorellát szűrt, természetes vízben tenyésztik, szigorú ellenőrzés mellett. A...
A borsó története a korai Egyiptomra, Pakisztánra és Afganisztánra is visszavezethető, azonban a modern időkben már a világ számtalan területén használják. A borsó – amely...
A BioMenü BIO MATCHA TEA por termékünk klasszikus kategóriájú (Classic Grade) zöldtea-port tartalmaz, amelyet a hagyományos japán tea-szertartásokon használnak majdnem egy évezrede. A...
A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő tavakból...
A moringa fa levele az egyik legsokoldalúbb növény, amit évezredek óta használnak a hagyományos orvoslásban az alapvetően tápanyaghiányban szenvedők körében. A BioMenü BIO Moringa...
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos és a népi orvoslásban gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságaik miatt. Az egészség- és a szépség...
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából – latinul ganoderma lucidum – készül. A kiegyensúlyozott egészségért! Hasznos molekulák -...
Távol-Keleten évezredek óta használt természetes multivitamin bizonyosan hozzájárul az ott élők legendásan magas életkorához és - talán nem véletlenül - a hollywoodi világsztárok...
A BioMenü BIO Spirulina 500 tabletta 100% organikus spirulina algával. Kiemelkedően magas 60% fehérjetartalommal. A tablettás formának köszönhetően könnyen adagolható. Immunerősítő,...
BioMenü BIO perui Kakaóbab 100% bio kakaóbabból. Nyersen nagyon gazdag antioxidánsokban. A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról...