A napsugár gyümölcse Gyulladáscsökkentő, támogathatja a helyes izomműködést, segítheti az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, szabályozhatja a vérnyomás ingadozásait, a...
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom...
BioMenü BIO TULSI por 125 g a Szent Gyógyfű Belsőleg elsősorban a stressz és annak következményei kezelésére. Külsőleg bőrkiütések, ekcéma, viszketegség, csalánkiütés,...
A méregtelenítés Alfája és Omegája A BioMenü Új-zélandi BIO BÚZAFŰ port Canterbury Biogazdaságaiban termesztik. Ez a "Folyékony arany" az egyik leggazdagabb természetes A- és...
BioMenü BIO Fodros Kel por kiemelkedő mennyiségű C-vitamin-, kalcium-, folsav-, béta-karotin-, lutein-, omega-3 és omega-6 zsírsav-, valamint rost tartalommal. Friss, bio minősített...
Az ájurvédikus gyógyításban a tisztítás és a harmonikus emésztés legfontosabb gyógynövényeként alkalmazzák. A név jelentése ''három gyümölcs''. A triphala port amalaki (amla),...
Immunerősítő, antivirális hatású természetes gomba őrlemény, magas antioxidáns- és poliszacharid tartalommal. Több mint testőr! Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Fokozhatja az...
A quinoa (ejtsd: kínvá [ˈkēnwä]) gluténmentes, magas fehérjetartalmú és azon kevés növényi élelmiszer egyike, amely elegendő mennyiségben tartalmazza mind a kilenc esszenciális...
A hidegen sajtolt vadcseresznyemag-olajat használhatja salátákhoz, szószokhoz, vagy hogy a sajtokat kiemelkedően csípős aromával dobja fel. A-, C-, E-, B-, Omega-6 és 9 vitaminokban...
A quinoa (ejtsd: kínvá [ˈkēnwä]) gluténmentes, magas fehérjetartalmú és azon kevés növényi élelmiszer egyike, amely elegendő mennyiségben tartalmazza mind a kilenc esszenciális...