Az organikus chaga por 100%-ban hamvaskéreg gombából (inonotus obliquus) készül, amely chaga gomba néven ismert. Az inonotus obliquus elsősorban az északi félteke nyír erdeiben honos. A...
Az Indiából származó kurkumát hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban használják. A bio kurkuma kapszuláink Észak-Indiában – ahol a meleg, nedves éghajlat miatt él –...
A moringa fa trópusi és szubtrópusi éghajlaton, például Indiában és Afrikában él. Az ájurvédikus orvoslásban i.e. 2000 óta használják. Szokták még emlegetni csodálatos fa,...
A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye. Az inka...
Maitake: japánul táncoló gomba! Állítólag az emberek örömükben táncoltak, ha maitake gombát találtak a vadonban, mert hihetetlen gyógyító erőt tulajdonítottak neki, kapszulázva....
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából (ganoderma lucidum) készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba Ázsia...
Az ashwagandha por a withania somnifera fa gyökerének őrleménye, amely természetes módon él Indiában, különösen a szárazabb területeken. 100%-ban természetes, GMO mentes. Nem...
Bio fahéjporunk a cinnamomum zeylanicum botanikai fajta. A babérfa kéregéből származik. Ez a fahéjfajta ceyloni, avagy valódi fahéj néven ismert, ami a kiváló minőségére utal. A...
Természetes banáníz az ételeinkhez! Hosszan eltartható, közkedvelt és természetes íz, amivel számtalan ételünket finomabbá tehetjük. Jellemzők bio Igen
A cékla a beta vulagris növény fő gyökérrésze. A gyökér sötétvörös-lila színe az élelmiszereknek élénk színt ad. Gyakori a kelet-európai konyhákban. Add hozzá a bio céklaport...
A borsó története a korai Egyiptomra, Pakisztánra és Afganisztánra is visszavezethető, azonban a modern időkben már a világ számtalan területén használják. A borsó – amely...