A Criollo (a legritkább és legfinomabb) nyers, zúzott kakaóbab kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Jelentős magnézium tartalma hozzájárulhat a megfelelő idegi és...
A Biopont legújabb ropogtatnivalójának alapja a barna rizs, ami a fehér rizshez képest: Magasabb rost- és ásványianyag tartalommal rendelkezik. Lassabban felszívódó szénhidrátokat...
Az édes paprika a magyaros ízek lelke, ezért legújabb ropogtatnivalónkat, a „Betyárt” is ezzel a fűszerrel ízesítettük meg. Ha Te is a különleges, tardicionális ízek kedvelői...
Kóstold meg újdonságunkat és hagyd, hogy rabul ejtse a szívedet a „Menyecske”! Hidd el, ez a ropogós, földimogyoróval ízesített szív alakú kukorica snack hamar a kedvenceddé fog...
Te is odavagy a ropiért? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Biopont kínálatában már gluténmentes változatot is találsz? A gluténérzékenység manapság egyre jobban terjed és...
Csöppségednek már előbújtak az első fogacskái? Már falatozik a saját kezecskéjéből? Bogi mindkettőtök számára a következő lépés lehet! A kis golyócskák tökéletesen...
Ki ne ismerné a sóspálcikát vagy ropit? Ez a ropogtatni való mindenkihez közel áll, kortól függetlenül. A Biopont Tönkölybúza sóspálcika bio teljes kiőrlésű...
Ropit már mindenki evett és mindenki szereti is... De kóstoltad már szezámmaggal megbolondítva? Extra hosszú kivitelben biztosítjuk, hogy ne maradj éhen! Teljes kiőrlésű bio...
Kisperec, nem csak kicsiknek! A sós perec senkinek nem újkeletű találmány, de az bizonyosan jó hír, hogy most már bio öss zetevőkből készítve is elérhető! Ne tedd messzire a...
Bio pattogatni való kukorica. Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg pattogatni való kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3...
Ez a finom ropogtatnivaló csupán 3 összetevőből áll: bio rizsdarából, bio csicseriborsó darából és a görögországi sógyárból származó tengeri sóból. Összetevők: 71% bio...
Értékes nassolnivaló, tudatos választás. Teljes értékű tönkölybúzából készült tallérok, páratlan ízvilággal. A tápláló és értékes ősi gabona a nemes kéksajt, valamint a...