Uniformizálódunk - globalizálódunk ..., de mindez velünk egokkal - karakterekkel történtetik, és nem nélkülünk. Ezért jó, ha az ismeretlenebb mezsgyékre is van útinformációnk....
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. Kérjük használatkor sterilen adagolni, majd visszazárva hűtőben tárolni. Bio Lekvár:...
10-12% kakaóvaj tartalommal Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Amíg a vaníliánál a Bourbon jelző, az a még finomabb és ritkább Criollo kakaóbab a...
A borsnak frissen telt, fás íze van, csípős és kellemesen aromás. A fehér bors íze csípősebb és kevésbé átható, mint a feketéé. A zöldbors nem olyan csípős, de tiszta, friss...
Összetevők: paradicsom, nádcukor, só, citromsav Napjainkra már nem öntelt magyarkodás, hanem igazolt tapasztalat az, hogy a Kárpát-medence sajátos klímájában termesztett paradicsom...
Uniformizálódunk - globalizálódunk ..., de mindez velünk egokkal - karakterekkel történtetik, és nem nélkülünk. Ezért jó, ha az ismeretlenebb mezsgyékre is van útinformációnk....
Fahéj A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról...
A magyar konyha leggyakrabban használt fűszere... A fél-, kész ételek és a gyorséttermek elterjedése nem erősíti ugyan a szerepét, de a tradíciókat tisztelő magyar családok legfőbb...
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad...