A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...
Befőzési celofán 4 ív ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Tulajdonságok: cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. a befőző fóliával ellentétben hőre...
A termék nádcukorból készült. A nádcukor egyik nagy elõnye, hogy sokkal egészségesebb a finomított fehércukornál. A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok...
- Zománc bevonat, mely nem befolyásolja az étel ízét - 30–100 °C-között állítható termosztát - 0–120 perces időzítő, vagy folyamatos működés funkció Rendeltetésszerű...
A Mazzini gumigyűrűk többszínű, 60%.os kaucsuk tartalmú gumigyűrű, amely 1,5 mm szélességben készül, praktikus választást jelentenek különböző rögzítési feladatokhoz, és az...
Cseresznye és Meggy Magozó Gép Szereted a cseresznyét és a meggyet, de utálod a magozást? Akkor ez a cseresznye és meggy magozó gép neked készült! Praktikus és Gyors: Ez a magozó...
Gumigyűrű, 100 g, MAZZINI Többszínű, 60 %-os kaucsuk tartalmú gumigyűrű, különféle méretű befőzési üvegszájak lefedésére használt befőzési fólia és celofán...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...