Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának...
Ezzel a 39 cm-es műanyag nyelű üvegmosó kefével maradéktalanul kitisztíthatod a vékonyabb üvegeket is mosogatáskor!
Szuper segítség lesz az üvegek befőzéshez való...
A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...
Hyundai PC 200 befőző edény fehér zománc kivitelben tökéletes a gyümölcs, vagy zöldség befőzéséhez, vagy sterilizáláshoz, de akár családi partikon is jól használható...
- Zománc bevonat, mely nem befolyásolja az étel ízét - 30–100 °C-között állítható termosztát - 0–120 perces időzítő, vagy folyamatos működés funkció Rendeltetésszerű...
Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
A C-vitamin por 250g egy kiváló antioxidáns! Sütésre, főzésre, italok izésítésére, befőzéshez és külsőleg kozmetikumokhoz adagolva is alkalmazható. Gyógyszerkönyvi minőségének...
A termék nádcukorból készült. A nádcukor egyik nagy elõnye, hogy sokkal egészségesebb a finomított fehércukornál. A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...