A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
A pektin egy vízben oldódó élelmi rost, amely természetes formában megtalálható számos gyümölcsben és zöldségben. Folyadékban elkeverve hő hatására gélt képez, így remek...
TermékleírásTermék információk A borkén antioxidáns hatása révén segít megőrizni a savanyúságok, befőttek színét, ropogósságát, tartósítás során megakadályozza a káros...
TermékleírásJellemzők 1000 g gyümölcs, 350 g befőzőcukor, Cukortakarékos, mégis édes és gyümölcsös! Termék információk 40%-kal kevesebb kalória az elkészített lekvárban** **A...
TermékleírásJellemzők Különösen magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1750 g gyümölcs, 500 g befőzőcukor, Gyors és cukortakarékos! Termék információk...
TermékleírásJellemzők Superbrands 2011, Gluténmentes, Cukorral és édesítőszerrel is elkészíthető, 5 kg gyümölcshöz ÖsszetételCukor, Tartósítószerek (nátrium-benzoát,...
TermékleírásJellemzők Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez ÖsszetételDextróz,...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, Kiemelkedően magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1000 g gyümölcs, 250 g cukor, Gyors és cukortakarékos! Termék...