Befőzési celofán 4 ív ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Tulajdonságok: cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. a befőző fóliával ellentétben hőre...
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális...
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges...
- Zománc bevonat, mely nem befolyásolja az étel ízét - 30–100 °C-között állítható termosztát - 0–120 perces időzítő, vagy folyamatos működés funkció Rendeltetésszerű...
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor...
Szerző:Boruzs Jánosné Kiadó:Csengőkert Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2014 ISBN: 9786155237928 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 160 oldal Méret [mm]: 142 x 200 x...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...