BONTOTT csomagolású, zománchibás, esztétikai sérült, értékcsökkent termék A készülék belsejében sérült a zománc, kb. 2 cm átmérő méretben lepattant a festék a fém...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
Befőzési celofán 4 ív ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Tulajdonságok: cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. a befőző fóliával ellentétben hőre...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor...
Hogyan kerülhetjük el a rántáscsomókat a levesben? Hogyan főzzük a pudingot, hogy ne ragadjon le? Mik a római tál vagy agyagedény használatának fortélyai? Milyen fogásokat...
Szerző:Boruzs Jánosné Kiadó:Csengőkert Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2014 ISBN: 9786155237928 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 160 oldal Méret [mm]: 142 x 200 x...
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális...
Ízesítetlen, adalékanyagmentes L-aszkorbinsav, a mindennapi C-vitamin pótláshoz. Az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az...
A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...