Befőzés és egyéb konyhai praktikák A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek...
Gyümölcs befőzés Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot...
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor...
Szerző:Boruzs Jánosné Kiadó:Csengőkert Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2014 ISBN: 9786155237928 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 160 oldal Méret [mm]: 142 x 200 x...
Befőzési celofán 4 ív ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Tulajdonságok: cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. a befőző fóliával ellentétben hőre...