Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...
A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...
Ízesítetlen, adalékanyagmentes L-aszkorbinsav, a mindennapi C-vitamin pótláshoz. Az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az...
Kézi rugós cseresznye és meggymagozó magtartállyal, csúszásmentes talppal, gyors és hatékony mechanikával
A kézi magozó különösen akkor lesz hasznos, ha a cseresznyét...
A C-vitamin por 250g egy kiváló antioxidáns! Sütésre, főzésre, italok izésítésére, befőzéshez és külsőleg kozmetikumokhoz adagolva is alkalmazható. Gyógyszerkönyvi minőségének...